I am not really sure whether you’d like me to continue contacting you or otherwise…! I know that it will never be sufficient to mend your broken heart. but wishes hasn’t been kind to me for quite sometime. Ustazah Suriati sedaya upaya mengelakkan punggung gebunya dari dijilat oleh pelajarnya sendiri namun tidak kesampaian kerana pergerakannya terbatas oleh kekemasan ikatan tali Fahmi.

Finally, whether with or without me, I’ll surrender to what ever the outcome of your decision. Aku menarik kain dan baju kurung Ustazah Suriati hingga ke paras dada kerana terhalang oleh dadanya di atas katil tersebut.

She was narrowly returned to Parliament in the 2013 election.

She is also a Board of Director for the Centre of Reform, Democracy and Social Initiatives and has founded Akademi Manusiawi, a training centre for future activists and politicians.

She has worked with a number of agencies and institutes on advocacy work, among them are the Malaysian Islamic Youth Movement (ABIM), Suara Rakyat Malaysia (SUARAM), Women Leaders International Forum (WLIF) and Friedrich-Ebert Stifung (FES).

I have had a very serious thought about the consequences of our relationship. Perlakuan2 yang disebut tadi aku lakukan hanya diluar jeans yang dia pakai. Bila aku dah steam sangat, aku pegang tgn kiri dia then aku letakkan betul2 kat sebelah adik ku nan satu itu. Kita oang pun bersuka-sukaan kat dalam tu sampaila abis citer tu. Dalam perjalanan balik ke kampus, dah malam dah time tu, aku meneruskan perlakuan2 itu dgn persetujuannya. Then aku angkat kaki tudung dia, aku taruk kat belakang dia. Then aku gerakkan tgn kiri aku ke buah dada kanan dia, aku ramas kat luar baju dia. Aku selak, nampakla bra dia kaler krim berhias kain berbunga. Terdedahlah bahagian punggung Ustazah Suriati yang hanya dilitupi sehelai seluar kecil berwarna merah. ” kata kak Zi sambil memegang dan menepuk nepuk bahagian cipap dia..

After your depressingly emotional phone chat this afternoon… Then macam biasalah turun perlahan2 ke arah buah dada kanan dia. Aku buatla macam aku buat kat dia dalam keter tadi. Bila dah dapat idea best tu aku pun masukkan tgn kiri aku ke dalam bajunya. Seterusnya Fahmi mengangkat sedikit perut Ustazah dan menyingkap kedua-dua kain tersebut hingga ke pinggang. Aku bangun berdiri didepan Kak zi sambil aku melucutkan seluar aku.

In November 2015, Princess Jacel Kiram and Nurul Izzah posted a photo demanding Malaysian Prime Minister Najib Razak to free opposition leader Anwar Ibrahim which was received negatively in the media, prompting Nurul Izzah to apologize.

But then again on the other hand, would it be the wise thing to do? Dalam perjalanan tu, aku yang telah menjadi berani untuk mengoperasikan tangan aku nih, telah menjalarkan tangan ini ke arah pahanya. Dia yang bawak keter so aku bebasla skit untuk berfoyer2. Fahmi kemudian menarik seluar dalam Ustazah Suriati ke bahagian tengah punggung menampakkan pipi punggungnya yang gebu itu tersembul secara live di hadapan kami. “Woi ni sumbat mulut dia kang dia jerit susah gak kita” perintahnya. sampai nak kering rasanya aku menyedut aitr mani Kak Zi.

From the recollection of our previous conversation, I keep trying to figure out the meaning to those unspoken words or yours, if there were any. Aku seperti dipukau terus bergegas ke hadapan dan menyumbat seluar dalam Ustazah Suriati ke mulutnya. Rahim agak keberatan pada mulanya namun bebarapa saat kemudian dia membawa kamera kehadapan. Ustazah Suriati masih lagi meronta-ronta minta dilepaskan.

With sharp imaginative eyes, I had tried to peek into the core of your heart. Begitulah pada mulanya awal perlakuan seksual kami. Tapi dia tak penah buat kat aku, aku jer yang buat kat dia. Dia mula membuka mata dan meronta-ronta dengan agak kuat. “Hah sekarang baru Ustazah rasakan” herdik Fahmi dengan agak kasar. Fahmi membuka tali ikat telekung kepala dan menarik telekung Ustazah Suriati hingga tertanggal dan terlekat di bahagian hadapan siku kerana tangannya telah terikat kemas pada bucu kedua-dua kiri dan kanan. Kak Zi menerpa kepala aku dan menujakan kepala aku kembali pada cipap dia..” Jilit Cik Lan Jilatkan semua..” sssssssssssssssss..

Nurul Izzah"s political career began with the creation of the People's Justice Party (KEADILAN) in 1999 where she played a vital role in its establishment and is currently on her second term as highest ranking Vice President Elect, as well as the party's Election Director – a post she holds jointly with Dato Saifuddin Nasution (former Party Secretary-General).